i Graviditet

Dags att äta järn 

  Fick hem denna lapp i brevlådan. När jag var på MVC så var mitt blodvärde helt okej men tydligen kan depåerna vara ganska tömda ändå och det tar tid att fylla på dem. 

Hoppas bara att min mage ska tåla järntabletterna hyffsat denna gång. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 20

Skrivet den 19 december, 2015

Måndag

Skrivet den 2 maj, 2016

Gravid vecka 28

Skrivet den 14 februari, 2016

Föregående inläggFrisk & pigg
Nästa inläggFrukost 

Bli först att kommentera!

Kommentera