i Graviditet, Mammaliv

Graviditen med K

  

Jag har en anteckningsbok där jag skrivit lite om graviditeten och första tiden med K. Tänkte att det kunde vara kul att jämföra lite eftersom man glömmer så fort hur det var. Speciellt vilka veckor olika saker hände. (Trodde att jag skrivit mer än vad jag hade men så var det tyvärr inte)

Med K mådde jag illa och kräktes mellan vecka 6-12. 

Jag kände första rörelsen v. 14 och första petningarna (småsparkar) v 17. T kunde känna dem utifrån i v. 18. 

Det är ungefär det som finns skrivet fram till vecka 20. Och jämför jag med denna graviditet så är det ju exakt samma nu. Förutom att jag inte kräkts en enda gång denna graviditet. 

  
Bild på mig i Spanien från 2013. Här var jag gravid men så tidigt att jag inte ens visste det själv. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid i vecka 15

Skrivet den 14 november, 2015

”Gravidkrämpor”

Skrivet den 27 november, 2015

Barnmorskebesök vecka 26

Skrivet den 3 februari, 2016

Föregående inläggK ~ 18 månader
Nästa inläggGravid vecka 19

Bli först att kommentera!

Kommentera