i Mammaliv, Vardag

J tre veckor 

Idag är lilla J tre veckor gammal. Barnmorskan från BVC var här på hembesök för vägning och kontroll. 

3790 g stannade vågen på idag så hon har gått upp 330 g på en vecka. 

Annars såg allt annat också bra ut. Naveln läker fint och hennes öga som rann lite i början är nu bra igen. 


Hela familjen har mer eller mindre hosta och J har varit lite snuvig de två senaste nätterna men är ändå nöjd för det mesta. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Mors dag

Skrivet den 29 maj, 2017

Det där med att handla kläder

Skrivet den 12 februari, 2017

Att plantera tomatplantor

Skrivet den 22 juni, 2017

Föregående inläggBakning 
Nästa inläggUggla

Bli först att kommentera!

Kommentera