i Mammaliv, Vardag

Konsert

Ikväll ska jag lämna barnen hemma med T för att uppleva julklappen jag fick av honom. Jag fick konsertbiljetter till Marit Bergmans spelning på Pustervik så jag och en vän ska gå tillsammans!

Det är första gången som T blir ensam med båda barnen hemma. Och första gången jag är ute med vänner utan att ha något barn med eller vara gravid sedan december 2014! Haha. Ni förstår ju hur ovant det känns.

Har försökt lyssna in mig lite på nya skivan men det är de äldre låtarna jag gillar mest så jag hoppas ändå det blir lite blandat ikväll. Och så håller jag alla tummar att barnen ska vara snälla mot T 😉

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vab-veckan i sammanfattande bilder

Skrivet den 5 december, 2015

Lördag

Skrivet den 29 januari, 2017

Föregående inläggFredag
Nästa inläggLördag

3 Kommentarer

 1. Jessica
  7 månader ago

  Då är det minsann på tiden med lite egentid syrran!! Önskar dig en kanonhärlig kväll och ”glöm” nu familjen för några timmar 😉 <3

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Haha… Lättare sagt än gjort 😉 men ska försöka!

   Reply
 2. Evanessé - Jennie
  7 månader ago

  Ha en rolig kväll! 🙂

  Reply

Kommentera