i Mammaliv, Vardag

Solig onsdag


Ännu en solig och varm dag i Göteborg. Lämnade en glad K på förskolan i morse. Han ville ha en kram, sa puss,puss,bye,bye och sedan ”mamma gå nu”. Han fick veta att de skulle på utflykt idag så då blev det ju ännu bättre. 

Timmarna därefter gick fort som vanligt. Tog en kaffe med T, handlade mat, hämtade ut medicin på Apoteket, sorterade ut lite gamla kläder (blev halvfärdig för J:s tålamod räckte inte riktigt hela vägen), fixade ett stopp i avloppet i ena badrummet, badade J och sedan somnade hon lagom till att vi skulle hämta K. 

Jag hade tänkt gå till öppna förskolan sedan men den var tyvärr stängd så det blev lite lek hemma på gården efter K:s önskemål och sedan en promenad med vagnen då båda barnen slocknade. Borde väl egentligen hem för att fortsätta städ, tvätt och matlagning men tänkte att allt det där finns ju kvar så jag passar istället på att njuta av solen på en gräsmatta i parken. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lördagen i bilder 

Skrivet den 30 oktober, 2016

Ettårskalas

Skrivet den 10 maj, 2017

J tre veckor 

Skrivet den 26 maj, 2016

Föregående inläggTisdag 
Nästa inläggBulgogi

Bli först att kommentera!

Kommentera