i Mammaliv, Vardag

Spanien är kul

Barnen leker och har det jättebra. Tyvärr har nästan alla åkt på maginfluensa men inte riktigt samtidigt så någon eller några kan alltid leka med barnen. Så mycket enklare när man är flera!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 38

Skrivet den 24 april, 2016

Bilder från förra helgen 

Skrivet den 25 september, 2015

Tillbakablick till Spanien

Skrivet den 27 februari, 2017

Föregående inläggStranden
Nästa inläggVespa till Orihuela

Bli först att kommentera!

Kommentera