i Mammaliv, Vardag

Tvättberget

Vet inte exakt men gissar på att det tvättas ca 5 maskiner tvätt i veckan här. Själva tvättandet är inga problem men vikandet kan ta ett tag. Helst gör jag det när båda barnen sover eftersom K gärna hjälper till om han är vaken (= slänger runt all färdigvikt tvätt) och J tycker det tar för lång tid. 

Så det brukar vara en kvällssyssla men ibland händer det att båda barnen faktiskt sover samtidigt på dagen. Då sker vikning och sortering i vardagsrummet. Sen ska den bara upp till garderoben också…


Just igår var det extra mycket högar för jag har sorterat ut lite av K:s gamla kläder för att ge till några vänner som blev föräldrar för några veckor sedan. Hoppas att lite av det kan komma till användning. Har också tagit fram mer i storlek 68 och 74 till J (lika bra då hon växer så snabbt). 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Inskolning på förskola

Skrivet den 8 september, 2015

K ~ 16 månader

Skrivet den 17 oktober, 2015

Veckan så här långt

Skrivet den 16 december, 2015

Föregående inläggVardag
Nästa inläggKakor 

Bli först att kommentera!

Kommentera