i Vardag

Från skogen til Way Out West

I fredags åkte jag och barnen tåg till Göteborg från skogen i Blekinge. Vi hade varit där en vecka och på torsdagen fick jag reda på att min snälla man fixat biljetter till Way Out West till mig och han skulle passa barnen. Så det var bara att åka hem för en snabb dusch efter den långa resan, möta upp en vän och sedan bege sig till Slottsskogen här i Göteborg där festivalen var i full gång.

Det kändes helt klart märkligt att byta tomheten i skogen till att vara omgiven av tusentals människor. Men solen gassade, det spelades fin musik och vi vandrade omkring på festivalområdet och såg på allt och alla. När solen gått ner och det började bli kyligt så tog vi en festivalbuss ut till Bananpiren där Stay Out West pågick. Vi hade VIP-band så satt lite vid sidan om alla människor och hade för en gångs skull så gott om tid att prata om allt och inget. Tiden flög verkligen iväg och plötsligt var klockan sent. Jag fick uppdateringar hemifrån om att allt var lugnt men tröttheten och ölen sa att det var dags att åka hemåt.

Morgonen därpå väckte Storebror mig vid 7 (tack så mycket) så det var bara att gå upp efter alldeles för få timmars sömn. Tack och lov är inte sådana här sena festligheter något som händer så ofta men samtidigt återstod en hel dags festival på lördagen. Framåt eftermiddagen började det regna men jag och min kompis möttes ändå upp på festivalen för att se lite fler band, äta langos (ett måste på festival) och lite mer vandrande runt på festivalområdet. När regnet tilltog så kände vi oss klara med Way Out West och åkte hemåt vid 6-tiden. Det var skönt att krypa upp i soffan med min man och barnen och lite lördagsgodis!

Idag, på söndagen, så har jag ägnat tiden åt att tvätta 3 maskiner tvätt efter resan, renbädda, skura toaletten, diska och dammsuga. Så nu är ordningen återställd i lägenheten, jag har fått fullt tillräckligt med egentid för lång tid framåt och nästa gång det vankas festival så kanske jag får gå tillsammans med min man också. För tid tillsammans med honom är trots allt bättre än egentid själv 🙂

jennyjenny_skog2

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggÅksjuka barn
Nästa inläggLillasyster 15 månader

Bli först att kommentera!

Kommentera