Hej och välkommen till min blogg!

Den handlar om mitt vardagsliv som ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag som skriver heter Jenny och tillsammans med min man, T, och våra två barn bor vi mitt i centrala Göteborg. Som ni förstår blir det mycket småbarnsliv på bloggen varvat med lite mat, växter, inredning, resor och annat som vardagen bjuder på.

Jag har bott i Göteborg sedan jag var 19 år och innan dess bodde jag med mina föräldrar mitt i skogen i Blekinge. Jag försöker att ta med barnen till mitt föräldrahem och till sin mormor och morfar så ofta jag kan. Där får de uppleva lantlivet och närheten till skog och natur. Intresset för växter har jag med mig sedan jag var liten och hemma i lägenheten så grönskar det en hel del. Så både växter ute och inne kommer med på bilder här i bloggen!

Jag startade den här bloggen för ungefär två år sedan i samband med att jag väntade mitt andra barn. Från början var bloggandet ett sätt att samla minnen från graviditeten och barnens utveckling. Men jag tycker också att det är väldigt roligt att skriva texter och att fotografera så bloggen har växt till att bli en viktig del av min vardag. Det är också så kul att jag träffat massor av nya vänner och bekanta genom bloggen.

Lämna gärna kommentarer på inläggen för det är så roligt med kontakten med er som är här inne och läser! Det är min belöning för att skriva.
Vill ni kontakta mig på annat sätt så går det bra att maila mig här nedan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande