Hej och välkommen till min blogg!

blogg jennyjenny

Vad kul att just du har hittat hit till min blogg!
Jag hoppas att du ska vilja fortsätta komma hit och läsa mina texter, se på mina bilder och helst av allt lämna en kommentar efter dig!

Jag som skriver heter Jenny och bloggen handlar mest om mitt liv och vardagen som tvåbarnsfrälder. Jag bor i centrala Göteborg tillsammans med min man och våra två barn. Barnen är Storebror, född 2014 och Lillasyster, som föddes 2016. Som ni förstår blir det mycket småbarnsliv på bloggen varvat med lite mat, växter, inredning, resor och annat som vardagen bjuder på.

Jag har bott i Göteborg i nästan 15 år  och innan dess bodde jag mitt i skogen i Blekinge. Jag försöker att ta med barnen till mitt föräldrahem och till sina morföräldrar så ofta jag kan. Där får de uppleva lantlivet och närheten till skog och natur. Intresset för växter har jag med mig sedan jag var liten och i vår lägenhet grönskar det en hel del. Så växter finns det gott om här på bloggen!

blogg

Mammablogg, livsstilsblogg, föräldrablogg, vardagsblogg?

Jag startade den här bloggen för ungefär två år sedan när jag var gravid med mitt andra barn. Från början var bloggandet mest ett sätt att samla minnen från graviditeten och barnens utveckling. Jag tycker att det är så roligt att skriva texter och att fotografera så med tiden har bloggen växt till att bli en viktig del av min vardag. Jag har också träffat så många nya vänner och bekanta genom mitt skrivande.

Jag vill att den här sidan ska bjuda på allt det som jag tycker är roligt i livet. Självklart handlar det fortfarande mycket om barnen men jag skulle inte säga att det är en renodlad mammablogg eller föräldrablogg. Jag vill att den ska innehålla fler delar av mitt liv så som inredning, resor, matlagning och tips. Kanske kan man då kalla det för en livsstilsblogg? Om man nu måste sätta en kategori på den. Jag hoppas kunna inspirera dig som läser genom mina texter och bilder och erbjuda en stunds avkoppling i din vardag.

blogg

Samarbeten, sponsring och köpt innehåll

Jag har min blogg som ett fritidsintresse och min inkomst kommer från ett ”vanligt jobb”. Jag vill ändå skriva några ord om min syn på samarbeten och betalda blogginlägg. Jag vill att du som läser här ska veta vad du kan förvänta dig när du besöker mig. För mig är det väldigt viktigt att vara tydlig om något eller några av mina inlägg är i samarbete med ett företag eller om jag blir sponsrad med produkter på något sätt. Det här är för att jag vill kunna fortsätta dela med mig om tips och erfarenheter som är mina egna och då utan att du ska behöva undra om orden är köpta.

Om jag gör samarbeten med ett företag så ska det vara för tjänster eller produkter som jag genuint tycker är bra och som jag kan stå för. Jag kommer också att skriva ut tydligt vilka inlägg som i så fall är i form av ett samarbete eller sponsrade. Jag tycker att det är en fantastiskt möjlighet att kunna tjäna pengar på en blogg. Det är ett stort arbete som bloggare lägger ned för att skapa innehåll varje dag. Ett samarbete med ett företag kan ju dessutom skapa ett mervärde för dig som läser och då tycker jag att det är till vinst för alla parter.

Du kommer alltså aldrig behöva oroa dig för någon form av smygreklam när du läser inlägg här hos mig! Och om du som hittat hit har ett företag och tycker att mitt innehåll passar ihop med ditt varumärke så är du självklart välkommen att kontakta mig.

Du som läsare

Den största belöningen för mig är att du som läsare känner att du vill komma tillbaka hit för att läsa om mig, mitt liv och mina åsikter. Vi behöver inte alltid vara överens men förhoppningsvis gillar du det mesta som du ser. Jag vill så klart gärna veta vad du vill läsa mer om, vilka ämnen som du vill se här eller om du reagerar på det jag skriver.

Använd gärna kommentarsfälten! Jag svarar på alla kommentarer och blir så glad när du tar dig tid att skriva några ord!

Vill ni kontakta mig på annat sätt så går det bra att maila mig här nedan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande