i Mammaliv, Vardag

Lite bilder från helgen

Igår hade vi en familjedag och som vi brukar så tillbringade vi den med mycket promenerande ute. T fick en lång sovmorgon så runt tolv vandrade vi ut för kaffe och K hade en utlovad muta att se framemot. Han hade blivit lovad glass i ett svagt ögonblick 😉 Utan någon betänketid så önskade han sig då jordgubbsglass. Vet inte om han någonsin smakat det men nöjd blev han iallafall. (T och jag blev inspirerade och delade också på en glass). 


En smoothie gick också ner 😉

Vi gick vidare lite på stan i olika affärer och när vi sedan blev hungriga igen så sov K och då passade vi på att äta lunch ute. Bibimbap och sushi 🙂 

På kvällen blev det lördagstacos och K fick vara uppe lite längre än vanligt men halv tio somnade han som en stock. Strax därefter somnade J och jag och T försökte kolla på serier men även jag somnade ganska snabbt i soffan 😉 

Söndagsmorgonen började med hotellfrukost och sedan fick K följa med pappa för att tvätta bilen medan jag stannade hemma med J och vilade lite. 

Ännu lite mer promenerande blev det innan handling och middag. Jag letade ponchos, provade en hatt men köpte inget. 🙂 

Hoppas ni alla haft en fin helg!!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggFredagsmaten
Nästa inläggFörsta tanden

Bli först att kommentera!

Kommentera