i Vardag

Massor med mat 

Igår avslutade vi dagen med en tur till ett köpcentrum i närheten. Blev inte någon shopping men vi fikade på ett Häagen-Dazs-café och gick runt och tittade bland alla affärer. 

 Det var tur att vi passade på att vara på stranden igår för idag har det varit mulet hela dagen. Vi har mest varit hemma förutom en sen lunch på Kina-restaurang och en liten promenad till affären.  

    
  
Nu är vi hemma i soffan, försjunkna i telefonerna och äter salt&vinäger-chips 😉 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggEn dag på stranden 
Nästa inläggAlicante 

Bli först att kommentera!

Kommentera