i Vardag

Augusti och förskolestart

Augusti och förskolestart

Vi avslutade sommarlovet med en fin solig helg tillsammans. Nu är det måndag, augusti och förskolestart. Idag var det första dagen på förskolan för barnen och första dagen för mig på nya jobbet. Blandade känslor för oss alla tror jag. Ledighet blir man ju inte riktigt trött på men barnen tyckte samtidigt att det var kul att få träffa kompisarna igen. För mig var det en spännande dag med massa nya saker att lära och nya personer att träffa.

Vi började med en lite kortare dag. Efter 7 veckors sommarlov så får man ju ta det lite försiktigt. Men jag hann ändå sakna barnen under de timmar som vi var ifrån varandra! Att få hämta hem dem på eftermiddagen var höjdpunkten på dagen!

Här är lite bilder från vår promenad genom Göteborg i söndags.

Augusti och förskolestart

Augusti och förskolestart

Augusti och förskolestart

Augusti och förskolestart

Augusti och förskolestart

Augusti och förskolestart

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggLinköping och The Box
Nästa inläggMåla kakelfogar

1 kommentar

  1. Jessica
    5 år ago

    Härliga bilder som vanligt! Det är många ”nya” vardagsrutiner som ska arbetas in igen efter en semester. Hoppas allt känns bra för er allihop <3

    Reply

Kommentera