i Vardag

Följ mig på Bloglovin

Nu kan du följa denna blogg genom Bloglovin och på det sättet hålla koll på när nya inlägg publiceras!

Följ min blogg med Bloglovin

Klicka på länken ovan. Har du inget konto där så behöver du registrera dig första gången.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggMåndag
Nästa inläggBebisprylar

Bli först att kommentera!

Kommentera