i adlinks, Graviditet

Bebisprylar

Eftersom det inte var så länge sedan sen vi fick K så känns det som att vi har det mesta hemma inför lillasyskonet; babygym, babyskydd till bilen, filtar, kläder, leksaker…

Men vissa saker har jag insett kommer behövas som inte kändes lika viktiga till K. Anledningen är att K kunde ligga på en filt på golvet i början men nu känns det som att en vild, lekande tvååring är en risk som tillkommit.

Jag har därför funderat på att en babysitter kan vara bra så att bebisen sitter lite mer skyddad. Även om man alltid är nära så är det skönt att kunna vända bort blicken en stund iallafall.

En annan sak som vi inte hade till K är ett babynest men jag hoppas att denna bebis ska vilja sova lite för sig själv och då känns ett babynest smidigt som kan flyttas mellan soffa, säng och kanske även vagn. Dessutom säkrare vid samsovning.

babynest

Till mig själv funderar jag på om en amningskudde kan vara bra. Nu funkade tyvärr inte amningen med K men även när bebis sover i famnen så känns det som att en sådan kudde avlastar axlarna mycket bättre än en vanlig kudde.

Syskonvagn… Av förklarliga skäl har vi ingen sådan och det känns som ett måste. Det gäller bara att hitta rätt modell och till ett bra pris. Har inget emot begagnat när det kommer till vagnar. Har ni tips på bra, smidiga syskonvagnar så är jag tacksam för kommentarer! ?

Men förutom detta så tror jag som sagt att vi har det mesta. Skulle väl möjligtvis vara spjälsäng/barnsäng beroende på var K kommer sova när det är dags.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Omplantering 

Skrivet den 22 augusti, 2016

Sociala medier underlättar livet ibland

Skrivet den 16 januari, 2017

Utelek

Skrivet den 14 juli, 2016

Föregående inläggFölj mig på Bloglovin
Nästa inläggRutinultraljudet 

Bli först att kommentera!

Kommentera