i Mammaliv, Vardag

J fem månader 

Här kommer en liten sammanfattning av vad J kan och har gjort under sin fjärde månad. (Mest för mitt minne men kanske kan vara kul även för er med barn i liknande ålder ). 

– Första tanden kom precis innan hon blev fem månader. (Andra tanden kom dagen efter hon blev 5 månader, de kommer ju ofta i par). 


– Hon har fått provsmaka lite olika saker sedan hon blev fyra månader; potatis, banan, avokado, 4-månadersgröt. Mat verkar iallafall vara väldigt spännande även om hon inte riktigt kan det där med att svälja. Det mesta trycks ut av tungan igen. 😉

– Hon gillar att sitta kortare stunder med en kudde bakom sig. 

– J leker ofta med sina fötter, både när hon ligger på rygg och när hon sitter upp. 


– Hon har blivit bra på att hålla i saker och kan flytta dem mellan sina händer. 

– Hon skrattar högt när K pratar med henne och lyser upp när han är i närheten. 

– Hon har storlek 68 i kläder men vi har tjuvstartat lite med 74 även om de är lite långa i benen. 


– Oftast så sover J 3 gånger på dagarna och somnar för natten ungefär vid 21. Hon vaknar och äter ungefär varannan timme. 

– J har hittar sin tumme nu och har den i munnen lite då och då. Napp är fortfarande ingenting hon tycker om men jag försöker ibland att ge henne den om hon är för trött. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lär sig att sätta sig upp och klappa händerna

Skrivet den 14 februari, 2017

Barnrumsfixande och lite annat

Skrivet den 12 januari, 2017

Lazy sunday

Skrivet den 5 februari, 2017

Föregående inläggMormor på besök
Nästa inläggHej från sjukstugan 

Bli först att kommentera!

Kommentera