i Mammaliv, Vardag

Hej från sjukstugan 

Fredag idag och mormor åkte hem till Blekinge i förmiddags. K är fortfarande sjuk… Det som startade som en förkylning förra helgen utvecklades till någon sorts magsjuka och den har håller på än. Oroliga nätter men vissa stunder är han som om han vore frisk på dagarna.


J har snuva och idag har hon även börjat hosta. Det är så svårt att veta vad man ska göra när de små är sjuka. K kan iallafall säga var han har ont men tyvärr kan man ju inte göra honom frisk ändå. Bara vila och pyssla om så gott det går.

Jag hoppas verkligen att han är på bättringsvägen och att J inte ska bli lika dålig som K varit. Men än så länge är det bara att stanna hemma här i sjukstugan som gäller.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggJ fem månader 
Nästa inläggSöta saker bebisar gör 

Bli först att kommentera!

Kommentera