i Vardag

Söta saker bebisar gör 

Finns ju tusentals söta saker små bebisar har för sig. J har till exempel börjat leka med sitt hår och sitt öra när hon är trött. Hon snurrar med fingrarna i både håret och runt örat. Vem behöver en snuttefilt när man alltid har den på huvudet?! Jättesmidigt ju! ?

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Öppna förskolan

Skrivet den 31 januari, 2017

Jämförelse mellan graviditet nr 1 och 2.

Skrivet den 27 januari, 2016

J fem månader 

Skrivet den 6 oktober, 2016

Föregående inläggHej från sjukstugan 
Nästa inläggSöndag 

Bli först att kommentera!

Kommentera