i Barnen, Lillasyster - första året, Vardag

Söta saker bebisar gör 

Finns ju tusentals söta saker små bebisar har för sig. J har till exempel börjat leka med sitt hår och sitt öra när hon är trött. Hon snurrar med fingrarna i både håret och runt örat. Vem behöver en snuttefilt när man alltid har den på huvudet?! Jättesmidigt ju! ?

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J sex månader

Skrivet den 5 november, 2016

7 tips när man ska flyga

7 tips när man ska flyga långt med barn

Skrivet den 18 oktober, 2017

Långsam måndag

Skrivet den 25 juli, 2016

Föregående inläggHej från sjukstugan 
Nästa inläggSöndag 

Bli först att kommentera!

Kommentera