i Mammaliv, Vardag

Sjukdomar

K har blivit frisk från sina vattkoppor. Bara någon skorpa kvar. Men direkt efter fick han hög feber i några dagar (tredagarsfeber?) som försvann igår. Då åkte jag, hans farmor o barnen till IKEA. Vi köpte också en hjälm till K och efter utflykten grillade vi vid T:s kontor. En fin dag då vi mest varit hemma den senaste tiden. 

På kvällen började K hosta och det fortsatte under natten och idag. Jag trodde att han skulle vara frisk nu när han varit hemma från förskolan i 2,5 vecka men sjukdomarna har avlöst varandra och då har han knappt träffat andra människor så vet inte hur han fått smittan. 

Hoppas bara att lilla J inte blir smittad. Det går ju inte riktigt att hålla dem åtskiljda. 

Nu sover båda och jag hoppas K slipper hostan snabbt. 


Vi har testat med att ge lillan napp (K hade napp ca 3-4 månader sedan spottade han bars ut den. Han fick sina första tänder ungefär då så kanske det hängde ihop). J verkar inte jätteförtjust i nappen men vi testar lite ändå så att jag får en liten paus från hennes ätande då och då 🙂 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lördag och finfrukost

Skrivet den 11 februari, 2017

Frukosttips

Skrivet den 26 april, 2017

Hemma igen 

Skrivet den 29 november, 2016

Föregående inläggTorsdag
Nästa inläggBarnsäng

Bli först att kommentera!

Kommentera