i Mammaliv, Vardag

Torsdag

K mår bra igen. Några få skorpor efter vattkopporna är allt som är kvar så det blev väldigt lindrigt för honom. Nu hoppas vi bara på lite varmare väder så att det är skönare att vara ute. Stackars K har varit lite rastlös av att vara inne så mycket. 

Lilla J fortsätter att vara lugn o nöjd för det mesta och än så länge störs hon inte av storebrors högljudda lekar utan sover gott igenom allt. Hoppas det håller i sig 😉 

K pratar mer och mer, nya ord varje dag. Och han har börjat sjunga ofta. En del låtar är nog hans egna men ”ärna klocka” är blinka lilla stjärna och sedan sjunger han högt ”hå hå ja ja” till Här kommer lilla Ludde. 

Nu sover han middag i vagnen ute med farmor o lilla J sover i soffan. Passar på att dricka kaffe och vilar lite. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sjukdomar

Skrivet den 23 maj, 2016

Vattenkoppor 

Skrivet den 12 maj, 2016

Ensiffrigt

Skrivet den 4 maj, 2016

Föregående inläggJ två veckor 
Nästa inläggSjukdomar

Bli först att kommentera!

Kommentera