i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Ensiffrigt

  
Nu är det 9 dagar kvar tills beräknat förlossningsdatum (även om det kan bli när som helst nu till 2 veckor efter). Men det känns ändå lite speciellt att det står en ensiffrig siffra i appen. (Och lite stressigt…). 

Imorgon kommer T:s mamma hit för att bo här ett tag och det känns tryggt för då vet vi att K har barnvakt när vi måste åka iväg. Vi kommer även ha hjälp med barnvakt innan och efter bebisen kommer vilket känns skönt då det börjar bli lite tungt nu. Framförallt på kvällarna när jag är trött och har lite ont i magen och K samtidigt vill bli buren, gå på pottan, få blöjan bytt m.m. 

Idag är K iallafall på förskolan för sista gången på ett tag. Det går vattkoppor och halsfluss bl.a. så det hade varit bra om vi kunde undvika att få hem sjukdomar just nu. 

Just nu ligger jag på vår soliga balkong. Riktigt varmt och skönt! Jag har städat våra toaletter idag så nu blir det lite vila innan K ska hämtas. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Date night & brunch

Skrivet den 13 mars, 2016

vad behöver man till förskolan

Vad behöver man till förskolan?

Skrivet den 13 mars, 2018

Frisk & pigg

Skrivet den 27 oktober, 2015

Föregående inläggVila
Nästa inläggVår dotter är här 

1 kommentar

  1. Evanessè
    8 år ago

    Så spännande 🙂

    Reply

Kommentera