i Inredning, Vardag

Städa och rensa

Igår så hade jag en heldag nästan i det rum som vi använder som garderob. Jag får ju passa på nu när K:s farmor är här och dessutom jobbade T på mässan hela dagen och hade middag och fest efteråt. 

Jag rensade ur byråer och garderober och la undan flera kassar med mina kläder som jag inte kommer kunna ha förrän i till sommaren någon gång. Jag hittade också en del av K:s kläder i storlek 80-86 som är för små. Han har ju mest storlek 92 nu! 

Sedan var det massa små saker att rensa bland. Så skönt när man vet att allt är på sin plats och har slängt gamla saker som bara ligger och tar plats. 

Kanske är det boa-fasen som startat 😉 Förra gången jag var gravid så flyttade vi in i den här lägenheten så då fick jag pyssla med det. Nu hoppas jag på lite mindre projekt när det kommer till hemmet. 

Fick äntligen upp en taklampa också! Inte helt nöjd men nu har vi ljus iallafall. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 36

Skrivet den 9 april, 2016

Gravid vecka 39

Skrivet den 2 maj, 2016

Gravid vecka 31

Skrivet den 5 mars, 2016

Föregående inläggAmning eller flaskmatning?
Nästa inläggMotorcyklar 

Bli först att kommentera!

Kommentera