i Graviditet

Barnmorskebesök vecka 33

I förra veckan var jag hos barnmorskan på besök. Det var de vanliga mätningarna; hjärtljud på Mini, mitt magmått, vikt, blodtryck och sockervärde. Alla mått och värden var jättebra och magen växer enligt sin kurva precis som den ska.

De senaste två-tre dagarna hade jag känt som små stick ner i bäckenet så jag misstänkte att Mini lagt sig neråt med huvudet. Barnmorskan sa att de inte brukar kolla detta förrän vid besöket i vecka 35 men kände ändå lite extra och sa ”mamma har rätt”. Hon kände huvudet nere i bäckenet så förhoppningsvid har Mini lagt sig till rätta och gör inga fler vändningar.

Jag fick med mig ett papper med min blodgrupp som jag ska ha med till förlossningen. Minns inte att jag fick ett sådant förra gången och barnmorskan sa att de ändå brukar ta ett nytt prov för det men kan ju vara bra att ha med i plånboken för säkerhets skull. Utskrift från journalen skulle jag egentligen få nästnästa gång men hon sa att jag kommer få den nästa gång då vi hoppas kunna åka till BB i Varberg när det sätter igång.

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 18

Skrivet den 5 december, 2015

Gravid vecka 31

Skrivet den 5 mars, 2016

Stora förändringar

Skrivet den 15 oktober, 2015

Föregående inläggGlad påsk 
Nästa inläggSömnen

Bli först att kommentera!

Kommentera