i Graviditet

Gravid vecka 27

  Mini är nu ca 32 cm lång och väger mellan 950-1075 g under veckan. Barnet samlar på sig allt mer underhudsfett och huden skyddas av fosterfett. Det suger ofta på tummen. 

Det är näst sista veckan i andra trimestern och 97 dagar kvar till beräknad förlossning(!) Under 100 dagar kvar alltså…

Jag mår fortfarande bra (känns som jag skrivit det nästan varje vecka). Jag känner av foglossningen ibland men det är från dag till dag och inget som påverkar mig direkt. 

Jag har dock märkt att jag inte kan gå så fort längre. Hade samma i förra graviditeten då jag klagade till barnmorskan att jag så lätt fick håll. Hon tittade på mig då och sa att det är inte håll, det är sammandragningar. Så nu vet jag att det är sammandragningar som kommer när jag går och att jag ska lyssna på det och får gå i långsammare tempo helt enkelt…

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Det där med att handla kläder

Skrivet den 12 februari, 2017

Babybox från Apoteket Hjärtat 

Skrivet den 10 april, 2016

Barnmorskebesök vecka 33

Skrivet den 28 mars, 2016

Föregående inläggFredagen
Nästa inläggJulklappar i februari

Bli först att kommentera!

Kommentera