i Graviditet

Gravid vecka 14

  Fortsätter att jämföra veckorna med vad appen säger. Denna vecka är fostret ca 8 cm långt. Det har börjat öva på andningsrörelser men får allt syre och näring via moderkakan. 

För mamman är det vanligt att gravidmagen börjar synas och den kan se ännu större ut om man fått barn tidigare. Livmodern är ungefär lika stor som en grapefrukt. 

Tröttheten som är vanlig i början börjar nu oftast att avta. 

Jag håller med om att magen börjar synas nu. Och faktiskt så börjar nog illamåendet äntligen att ge sig. Det är bara när jag är hungrig som jag känner av det. Trött är jag fortfarande men det är inte den där förlamande gravidtröttheten som under de första veckorna. 

I stort så mår jag bra nu. Hoppas bara på att foglossningen inte blir värre. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 32

Skrivet den 12 mars, 2016

Gravid vecka 29

Skrivet den 20 februari, 2016

Vår dotter är här 

Skrivet den 10 maj, 2016

Föregående inläggFortfarande sjukt barn
Nästa inläggKalaslördag

Bli först att kommentera!

Kommentera