i Mammaliv

Fortfarande sjukt barn

  Hur länge varar en barnförkylning egentligen? K har varit sjuk i över en vecka nu…

Idag har vi tid för ultraljud (för KUB-undersökning) och imorgon är vi bjudna på barnkalas till T:s släktingar. Känns ju inte som om K hinner bli frisk tills dess. 

På måndag är det dags att flyga till Spanien där K:s farmor & farfar bor. Då hade det iallafall varit skönt om K mådde bättre så att inte öronen gör ont vid flygningen bland annat. 

Lille stackaren! Och inget finns att göra förutom vila, få i honom vätska och vänta. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

K 25 månader

Skrivet den 13 juli, 2016

Matlagning 

Skrivet den 12 september, 2016

Lördag med familjen 

Skrivet den 10 december, 2016

Föregående inläggTända ljus
Nästa inläggGravid vecka 14

Bli först att kommentera!

Kommentera