i Graviditet

Gravid vecka 23

  
Barnet är nu ca 27 cm långt. Det väger 465 g i början av veckan och 550 g i slutet. 

Dess hörsel har förbättrats så att den kan urskilja ljud inifrån och utanför mammans kropp. 

Livmodern når nu upp till strax ovanför naveln. När magen växer på mamman så påverkas matsmältningen. Det kan leda till förstoppning och halsbränna. 

Jag har känt av lite halsbränna men än så länge är det inte så farligt. Det är mycket snurrande och ordentliga sparkar nu i magen. Speciellt på kvällarna kan de nästan göra lite ont. Särskilt de som är riktade neråt mot urinblåsan. 

Ungefär fyra månader kvar till den beräknade förlossningen. Vissa dagar känns det som långt kvar och andra känns det som ingenting och jag kan bli lite stressad att vi inte börjat leta vagn och annat som ska fixas hemma. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 36

Skrivet den 9 april, 2016

Gravid vecka 11

Skrivet den 17 oktober, 2015

Sammandragningar i vecka 13

Skrivet den 2 november, 2015

Föregående inläggGratis medicin till barn 
Nästa inläggSnö och utflykt

Bli först att kommentera!

Kommentera