i Graviditet

Gravid vecka 35

  
Ännu en vecka har gått. Denna vecka väger barnet ca 2,38-2,56 kg under veckan. Längden är ca 44 cm. 

Det centrala nervsystemet och matsmältningssystemet är i princip färdigutvecklade. Barnet fortsätter att lägga på sig vikt och fyller ut nästan hela livmodern. 

Ledbanden och musklerna i korsryggen börjar mjukas upp för mamman och det kan leda till ont i ryggen. 

Jag känner ingen direkt skillnad från förra veckan/ veckorna förutom att magen växer och det känns att det är trångt inne i magen. Sömnen är lite sämre och jag känner mig trött på dagarna men jag har ju varit sjuk en del på sista tiden så det beror säkert en hel del på det också. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Fredag

Skrivet den 10 juni, 2016

Gravid vecka 14

Skrivet den 7 november, 2015

Sömnlös

Skrivet den 19 december, 2015

Föregående inläggFredag 1 april
Nästa inlägg"Den perfekta föräldern"

Bli först att kommentera!

Kommentera