i Vardag

Fredag 1 april

Idag gick K och jag ut för att njuta av det soliga vårvädret när T åkte till jobbet.

Större delen av Vasaparken är täckt av krokusar, alla uteserveringar byggdes på Avenyn och solen sken. Vårt första mål var att hitta solglasögon till oss.    
 Vi gick sedan till Trädgårdsföreningen där en glad K fick springa runt och vi hängde sedan i över en timme på lekplatsen där. Mycket gungande och rutschkaneåkande 🙂

   
   
Sedan började K se lite trött ut och på vägen tillbaka till Vasagatan somnade han så jag kunde äta lunch i lugn och ro på en uteservering med G. 

K fortsatte att sova så jag handlade  lite och köpte en Faktum-tidning av försäljaren utanför Hemköp och hann få en lugn stund på soffan.

  
Sen var det lunchdags för K och T kom hem från jobbet. Vi gick ut igen, drack kaffe och hamnade sedan på Andra Långgatan och åt god middag med några vänner. Vi kom hem lagom till K:s sovtid vid nio. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Stadsmuseet 

Skrivet den 18 mars, 2016

Lekplats och linbana

Lekplats och linbana

Skrivet den 31 juli, 2017

lunch på the barn Göteborg

Lunch på The Barn

Skrivet den 22 maj, 2018

Föregående inläggSömnen
Nästa inläggGravid vecka 35

Bli först att kommentera!

Kommentera