i Graviditet

Gravid vecka 13

  Ny vecka igen. Denna vecka står det i appen att livmodern är stor som en grapefrukt och att man kan känna den strax ovanför blygdbenet. 

Barnet är mellan 6,5-7,8 cm långt under denna vecka och kan börja uppfatta ljud redan nu även om inte öronen är färdigbildade förrän i vecka 24. 

För mig så har magen börjat synas nu. Jag har även gått upp ca 3-4 kg. Illamåendet är kvar, framförallt på kvällarna. Minns att det var samma förra graviditeten att jag hade mest besvär på kvällarna och inte det klassiska morgonillamåendet. 

Jag har även känt av lite hjärtklappning men det har antagligen med den ökade blodmängden att göra. 

Annars är det nog inga nya symtom vad jag kan komma på. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 25

Skrivet den 23 januari, 2016

Gravid vecka 20

Skrivet den 19 december, 2015

Gravid vecka 24

Skrivet den 16 januari, 2016

Föregående inläggFrukost 
Nästa inläggLördagskväll

Bli först att kommentera!

Kommentera