i Graviditet, Vardag

Date night & brunch

Igår överraskade jag T med att ha ordnat barnvakt och bokat bord på A hereford beefstouw steak house. Det var en tidig middag för att det inte skulle bli försent för K men trevligt att få njuta av god mat utan stress. 

Köttet var gott (trots att jag var tvungen att ta genomstekt) och efterrätten var också väldigt god; créme brullé med mangosorbet. Vi var så mätta efteråt!

  
Idag hade T bjudit in över 20 personer till en brunch (han fyller år på tisdag) så i morse gjorde jag massor med smet till våfflor och amerikanska pannkakor. Alla som kom skulle ha något med sig (ägg, bacon, juice, smoothie, bröd, skinka etc, etc) så det blev massor med mat och de sista gästerna gick nu vid fyra.

K var så glad över att leka med alla gäster så han somnade inte förrän halv fyra 😉 

Väldigt trevligt var det och jag hade gjort en tårta till T som kom fram efter all annan mat. Så mätt och trött nu 🙂 Passar på att vila lite medan K sover så får jag ta tag i disk sedan. Det mesta är iallafall undanplockat. 

Kan bjuda på en magbild i vecka 32 också eftersom jag inte tänkte på att ta kort under brunchen. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lunginflammation 

Skrivet den 15 mars, 2016

Gravid vecka 13

Skrivet den 31 oktober, 2015

Babybox från Apoteket Hjärtat 

Skrivet den 10 april, 2016

Föregående inläggGravid vecka 32
Nästa inläggLunginflammation 

Bli först att kommentera!

Kommentera