i Vardag

Lunginflammation 

Kom äntligen iväg till vårdcentralen idag (T har tjatat för jag är lite dålig på att ta hand om mig själv). Blev ju dessutom sjuk med hostan först i lördags så då var inte vårdcentralen öppen. 

Det visade sig iallafall att jag hade hög puls, hög sänka och lite feber och fick penicillin mot lunginflammation som det visade sig vara. 

Jag frågade om det var någon fara för K med smitta men läkaren trodde verkligen inte det för mitt var mer en komplikation på influensan på grund av graviditeten så det är olika smittor. 

Jaja, nu vet jag vart den hemska värken i kroppen och tröttheten kommer ifrån och jag hoppas läkaren hade rätt när han sa att jag kommer må bättre igen inom några dagar! Vill verkligen ha tillbaka energin igen så jag orkar umgås med T och ta hand om K. 

Nu har jag kommit hem och lagt mig i soffan och det känns så ovant att vara hemma själv. 

Har ingen bra bild för att illustrera inlägget så det får bli en mage i vecka 32;)

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sjukstuga

Skrivet den 26 februari, 2016

Barnmorskebesök vecka 33

Skrivet den 28 mars, 2016

gravid vecka 33

Gravid vecka 33 

Skrivet den 19 mars, 2016

Föregående inläggDate night & brunch
Nästa inläggFredag

2 Kommentarer

 1. Evanessè
  8 år ago

  Jag åkte också på influensa nu för ett tag sedan, usch vad dåligt jag mådde. Känns då där när man är gravid, alltså hur orkeslös man blir. Orkade knappt äta eller något.

  Hoppas du piggar på dig!

  Reply
  1. Jenny
   8 år ago

   Ja, orkeslösheten är det värsta. Och så är man ju trött ändå av att ”bara” vara gravid. Men skönt att få bekräftat lunginflammation och få medicin så ska det väl snart bli bättre! Tack!

   Reply

Kommentera