i Graviditet

Gravid vecka 20

  
Halvvägs. Känns konstigt att tiden gått så fort men samtidigt känns det fortfarande långt till maj. 

Denna vecka är barnet 22 cm långt. I slutet av veckan väger det 280 g. Tills nu växer alla barn lika men från denna veckan så blir det olika kring längd och vikt. 

Barnets sinnen utvecklas nu; känsel (kan känna smärta), hörsel, syn och smak. 

Magen på mamman växer från och med nu med ca en centimeter i veckan. Naveln kan börja bukta utåt. 

Min navel har varit utåt i flera veckor. Den hade ju precis hunnit ”gå tillbaka” efter K. Annars mår jag fortfarande bra. Känner av en del sammandragningar och foglossning på kvällarna bara. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Björk & berries

Skrivet den 5 februari, 2016

Dags att äta järn 

Skrivet den 29 oktober, 2015

Gravid vecka 14

Skrivet den 7 november, 2015

Föregående inläggVeckan så här långt
Nästa inläggBilbesiktning

Bli först att kommentera!

Kommentera