i Mammaliv, Vardag

Veckan så här långt

I måndags hade jag en intensiv jobbdag och hämtade sedan K från förskolan klockan fyra. Han har varit så glad senaste tiden. Vet inte om det beror på att han är frisk och får träffa alla barn igen eller om det är något annat men han går runt och skrattar och nynnar ofta 😉

Strax innan sex kom T hem och bytte av mig för jag hade julbord med mitt jobb. Vi åt på Villa bel Parc i Slottsskogen och det var verkligen jättefint. Vid åtta åkte jag hem och sedan blev det en stund i TV-soffan innan hela familjen somnade. 

Igår var det också mycket jobb. Är fortfarande lite efter sedan vab-veckan. Unnade mig vegetarisk sushi till lunch eftersom jag varit duktig de än senaste tiden på att ta med matlådor (ovanligt för mig). 

  
Och nu är jag på väg till jobbet igen. Veckorna blir lätt enformiga under vintern. Det är så mörkt så det känns bara som att man jobbar, lagar mat och sover. Har ingen lust att gå ut och hitta på något i mörkret och kylan. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Inskolning på förskola

Skrivet den 8 september, 2015

K 2,5 år 

Skrivet den 3 januari, 2017

Lär sig att sätta sig upp och klappa händerna

Skrivet den 14 februari, 2017

Föregående inläggMagbilder
Nästa inläggGravid vecka 20

Bli först att kommentera!

Kommentera