i Mammaliv, Vardag

Fredag


Fredag och vardagen har kommit tillbaka. Mina föräldrar åkte hem i måndags och T:s föräldrar i tisdags. Sedan har K varit på förskolan sina tre dagar och igår kom en kompis hit och hälsade på. Men idag är jag hemma med båda barnen hela dagen och T är på jobbet. 

K var nog lite trött för han somnade i soffan här på förmiddagen och J somnade strax efter i sin vagn. Så jag kunde städa en toalett och sedan leta reda på den vävda bärsjalen som varit undangömd. J väger ju nästan 8 kilo nu så det är hög tid att börja använda den. Den stretchiga spädbarnssjalen räcker inte för att avlasta längre. 

Men nu sitter jag en stund i soffan och ska fundera på vad vi ska hitta på sedan när de vaknar. Tyvärr är det grått och duggregn ute så lekparken känns inte som ett lockande alternativ idag. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Fortfarande sjukt barn

Skrivet den 6 november, 2015

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

J 15 veckor

Skrivet den 18 augusti, 2016

Föregående inläggDoppresenter
Nästa inläggFörskolan

Bli först att kommentera!

Kommentera