i Mammaliv, Vardag

Förskolan


Nu är ju K färdiginskolad på nya förskolan och har dessutom hunnit gå där några veckor. Det har gått jättebra och personalen sa redan andra veckan att det inte känns som att han är ny då han kom bra in i gruppen och gärna sätter igång direkt och pysslar med sina lekar. 

En annan sak som känns bra är att han får vara ute mycket på den stora gården. Oftast har jag både lämnat och hämtat utomhus. Den förra förskolan hade en liten lekplats på en asfaltsplätt medan denna har grus, gräs, träd, trappor, gungor, rutchkana… Ja, massor att göra och upptäcka. 

Häromdagen sa en personal att de var så glada att K börjar hos dem för att han alltid är så glad och positiv. Det var väldigt fint att höra! Nu går dessutom lämningarna allt bättre och han säger själv att förskolan är jättejättekul. Han är ju fortfarande lite för liten för att leka tillsammans med andra barn men det märks att han gillar att ha dem runt sig även om han leker sina egna lekar. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Städdag och övermogna bananer

Skrivet den 19 februari, 2016

Förskola – uppdatering

Skrivet den 25 september, 2015

En vanlig dag

Skrivet den 30 juni, 2016

Föregående inläggFredag
Nästa inläggPå gården

Bli först att kommentera!

Kommentera