i Mammaliv, Vardag

Förskola 

Inskolningen känns ganska klar. Igår var K själv på förskolan från 9-12 och lämningen gick jättebra. Han hade bråttom att leka på gården med alla cyklar och andra roliga leksaker så han sa bara ”hejdå mamma”. 

När jag hämtade honom sa de att det hade gått jättebra hela dagen förutom när de skulle gå in. Då hade K blivit lite sur men när de direkt satte igång med samling med dans och sång hade han blivit jätteglad igen. 

Efter förskolan så gick vi en stund på Kulturkalaset. Här sitter K på trappan vid Götaplatsen och äter ”mellanmål” som tydligen är ett nytt ord han har snappat upp. 


Idag lämnade både jag och T honom på förskolan och K ska vara där våra vanliga tiden idag; 9-14. Jag och T passade på att ta en morgonkaffe innan han skulle till jobbet och nu är jag hemma med J som sover och ägnar mig under tiden åt det vanliga; tvätt och disk. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Första luciafirandet

Skrivet den 12 december, 2015

Jobbig dag

Skrivet den 6 juli, 2016

Inskolning pågår

Skrivet den 15 augusti, 2016

Föregående inläggFamiljehelg 
Nästa inläggJ 15 veckor

Bli först att kommentera!

Kommentera