i Vardag

Dagarna flyger fram

Det är redan fredag igen. K:s inskolning går framåt och idag fick jag lämna honom i hallen på förskolan klockan halv tio och hämta honom klockan ett. 

Efter att jag lämnade honom mötte jag upp T och hans kompis på ett café. Vi tog en snabb kopp kaffe och sa hejdå för de ska åka med sina motorcyklar till Norge över helgen. 

  
Sedan gick jag hem för att tvätta och packa. Eftersom T är iväg passar  jag på att åka med lille K till Blekinge för att hälsa på hans morfar (mormor är också iväg på resa denna helg). 

Jag hade en liten stund över innan jag skulle hämta K så jag passade på att sätta igång projekt renovera loppisstolar. (Stolarna kommer få ett eget inlägg när de blir klara). 

  Nu ska jag gå in och hämta lille K. Så spännande att höra hur han haft det idag. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sista dagen på förskolan 

Skrivet den 7 juli, 2016

Onsdag

Skrivet den 16 september, 2015

kaffe och parkhäng

Skrivet den 13 september, 2015

Föregående inläggOnsdag
Nästa inläggTåget

Bli först att kommentera!

Kommentera