i Vardag

Tåget

  
Nu är vi på väg med tåget från Göteborg till Blekinge (där jag kommer ifrån). 

Tillgången till internet brukar inte vara den bästa där vi ska vara (mitt i skogen) så kanske inte kommer kunna uppdatera bloggen under helgen. 

Men jag har sett att jag fått en del läsare här under den korta tid som jag varit igång. Jättekul! Det är ju mycket roligare att skriva om man vet att det faktiskt är någon som läser 🙂 Det som skulle vara ännu roligare vore om ni kunde lämna en liten kommentar under inlägget och berätta vem du är som läser eller bara säga hej! 

Så om jag inte får möjlighet att kolla här mer förrän på söndag så hoppas jag iallafall att det finns kommentarer då för mig att svara på 😉 

Ha en fin helg allihopa!!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tankar om Sydkorea

Skrivet den 21 september, 2017

Bilder från förra helgen 

Skrivet den 25 september, 2015

Gravid vecka 38

Skrivet den 24 april, 2016

Föregående inläggDagarna flyger fram
Nästa inläggBilder från förra helgen 

Bli först att kommentera!

Kommentera