i Vardag

Bilder från förra helgen 

   
    
   
Förra helgen tog jag ju med K till Blekinge. Det var mycket skogspromenader, lek i trädgården och frisk lantluft. Under tiden var T på motorcykelresa till Norge med tillhörande campingliv. Båda våra resor gick bra och vi sammanstrålade hemma i lägenheten på söndagskvällen. 

Sen hade vi lyxen att bli bjudna på middag hos vänner så vi slapp laga mat 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vespa till Orihuela

Skrivet den 26 november, 2016

Stranden

Skrivet den 25 november, 2016

Utflykt med vespa

Utflykt med vespa i Spanien

Skrivet den 29 april, 2017

Föregående inläggTåget
Nästa inläggLugg

Bli först att kommentera!

Kommentera