i Vardag

Sommarlov i Blekinge

Efter midsommar så åkte vi ner till mina föräldrar i Blekinge. Vi hade en veckas sommarlov i Blekinge på gården mitt ute på landet. Fint väder hela veckan och så mycket för barnen att göra! De fick bland annat plocka jordgubbar, hälsa på kossorna som går i hagen bredvid trädgården, cykla, leka i sandlådan och bada i en lite plask-pool.

Det var skönt att ha så mycket att göra precis utanför dörren och det är väl en nackdel med att bo i en lägenhet i stan. Ska man hitta på nått när vi är hemma så är det ett projekt att komma iväg med packning och allt. Men på landet är det bara att dra på sig skorna och gå ut genom dörren.

Och barnen lekte så bra tillsammans. De sprang runt i trädgården och lekte så mycket på egen hand. Det var kul att bara sitt och smyglyssna när de pratade ihop sig om olika äventyr.

Jag har så mycket bilder att dela med mig av så det kommer att bli flera inlägg från våra sommarlovsdagar. Annars skulle det här bli alldeles för långt!

Jordgubbsplockning i trädgården

Lite jordgubbar fanns kvar i trädgårdslandet så barnen fick plocka och äta de goda bären. Det behövs verkligen regn för allt är så torrt…

blekinge-30

blekinge-12

Hälsa på hos kossorna

Storebror ville gå och hälsa på kossorna varje dag. Han pratade med dem och ville helst gå in till dem. En dag när Lillasyster somnat för sin middagsvila så passade jag och Storebror på att gå in till dem. Storebror fick se dem på riktigt nära håll och korna fick nosa lite på honom. Så fina stor djur de där kossorna.

blekingeblekinge-3blekinge-80blekinge-72blekinge-82

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

en helg i Blekinge

En helg i Blekinge

Skrivet den 24 oktober, 2019

bilder från skogen

Bilder från skogen

Skrivet den 23 april, 2019

smultron

På jakt efter smultron

Skrivet den 3 juli, 2017

Föregående inläggMidsommar i Göteborg
Nästa inläggAtt sluta amma

3 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Så fina somriga bilder! Helt underbara ❤

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Tack 😊❤️

   Reply
 2. Jessica
  6 år ago

  ❤💞❤💞❤

  Reply

Kommentera