i Jenny reser, Vardag

En spontan weekend i Stockholm

weekend i stockholm

Nu är min första arbetsvecka gjord efter föräldraledigheten och den avrundar vi med en spontan weekend i Stockholm. Hela familjen åker upp i helgen och ska bo på hotell och ha kul tillsammans. Men även om det är mysigt att bara åka i väg tillsammans så har faktiskt den här resan ännu ett mål. Den här helgen är det nämligen fotomässan i Stockholm. Det kanske inte är någon hemlighet att både jag och min man har ett intresse för fotograferande.

Jag läste för några dagar sedan att Nevnarien skrev på sin blogg att hon skulle finnas med både i en monter och som föreläsare under fotomässan. Jag hoppas såklart att hinna se henne när jag är på plats. Jag tycker att hon är så inspirerande när det gäller fotografering! Och genom hennes blogg har jag fått en hel del tips om foto. Så mycket mer har jag inte hunnit kolla upp när det gäller mässan. Det här var som sagt en väldigt spontant planerad weekend så vi tar det lite som det kommer.

Jag hoppas i alla fall att barnen ska gilla denna weekend i Stockholm. Även om inte Fotomässan är så mycket för dem så ska nog boendet på hotell och själva resan en kul upplevelse. Ni får se mer i efterhand om vad vi ska hitta på så klart! Håll gärna en tumme eller två för att tågen går som de ska bara.

Första arbetsveckan

Den här första arbetsveckan har gått bra. Jag har ju inte fullt upp på jobbet ännu utan mycket handlar om att sätta sig in i allt nytt. För Lillasyster går det bra på förskolan. Hon är så klart lite ledsen när vi lämnar henne. Efter en liten stund brukar jag få meddelande från förskolan med bilder när hon är glad och leker. Storebror tycker att det är kul att få vara kvar på mellanmålet som han ju missat när han bara gick sina 15-timmars-dagar. Och när jag hämtar dem på eftermiddagen så har de varit ute och lekt i snön tillsammans.

Båda har varit på gott humör även om vi alla nog är lite trötta efter förändringarna. Med lite mer vana så blir det nog jättebra. Livspusslet ska läggas med lämningar, hämtningar, matlagning och städning. Men jag är övertygad om att vi hittar ett bra sätt som funkar för oss.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Att lämna sitt barn

Skrivet den 15 september, 2015

Semester i Sälen

Skrivet den 20 januari, 2019

palatset Gyengbokgung

Besök i palatset Gyengbokgung

Skrivet den 19 oktober, 2017

Föregående inläggBli av med statisk elektricitet i kläderna
Nästa inläggHotell i Stockholm

4 Kommentarer

 1. Jessica
  1 år ago

  Låter helt underbart med en Stockholmshelg! Ha det så skönt 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   1 år ago

   Ja, ska bli spännande! Kram!

   Reply
 2. Josefine Mellstål
  1 år ago

  Det låter som det redan rullar på hyfsat friktionsfritt i er nya vardag! 👍 Skaffa er nu en härlig & väl förunnad weekend i huvudstan!💕💞 😘

  Reply
  1. JennyJenny
   1 år ago

   Ja, lite trötthet för alla men vi klarade första veckan 😉 tack!

   Reply

Kommentera