i Jenny reser, Mammaliv, Vardag

Hotell i Stockholm

Det är måndag och vi är hemma från vår weekend med hotell i Stockholm. Jag tänkte börja med att visa er lite bilder från hotellet som vi bodde på. Idag är jag nämligen hemma med Lillasyster för hon har fått hosta och snuva så hon behövde vila upp sig lite. Vi har precis varit ute och gått en runda i ett dimmigt Göteborg. Så nu medan hon sover i vagnen passar jag på att visa var vi bodde i helgen.

Clarion Amaranten hotell i Stockholm

Vi bodde på Clarion Amaranten som låg på gångavstånd från Centralstationen i Stockholm. Jag vet inte vad det är med hotell men jag älskar verkligen känslan av att bo i ett hotellrum. Kanske är att slippa städa och laga mat eller att det alltid är så mjuka täcken och fluffiga kuddar? Och hotellfrukostarna är ju något av det bästa som finns!

Vi fick i alla fall ett jättefint rum på hotellet och barnen sprang in för att testa sängarna. Vi hade en stor dubbelsäng och sedan en mindre bäddsoffa till Storebror (Lillasyster sover ju än så länge bäst hos oss).

I badrummet fanns en så fin guldig dusch och kranen i handfatet matchade så klart. Jag blev också väldigt glad när jag såg alla produkter från Rituals som fanns! Det enda som jag saknade var en body lotion. Speciellt nu på vintern blir jag så torr efter en dusch. Men jag kunde ju inte låta bli att ta en lång, varm dusch för att testa alla produkter som hade så goda dofter!

Vi alla sov så gott på natten! Jag hade gärna sovit lite fler timmar bara. Vi hade en fullspäckad lördag i Stockholm, som jag snart ska berätta mer om, så vi kom sent i säng. På söndagsmorgonen ställde vi klockan för att inte missa den lyxiga hotellfrukosten. Vi hann sitta länge och äta av all god mat innan det var dags att ta oss till Centralstationen och hoppa på tåget hem till Göteborg igen.

hotell i stockholmhotell i stockholmhotell i stockholmhotell i stockholmhotell i stockholm

Innan vi gav oss ut i Stockholm pausade vi lite på hotellrummet. Storebror och Lillasyster passade på att mysa under täcket med Ipaden en liten stund. Vi behövde nog alla fylla på batterierna efter tågresan för det var mycekt vi ville hinna med under vårt dygn i Stockholm.

hotell i stockholmhotell i stockholmhotell i stockholmhotell i stockholm

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

7 tips när man ska flyga

7 tips när man ska flyga långt med barn

Skrivet den 18 oktober, 2017

Hotell

Skrivet den 29 januari, 2016

Tankar om Sydkorea

Tankar om Sydkorea

Skrivet den 21 september, 2017

Föregående inläggEn spontan weekend i Stockholm
Nästa inläggVad behöver man till förskolan?

2 Kommentarer

 1. Jessica
  1 år ago

  Håller med dig om att det är en lyxig känsla att bo på hotell. Det ser ju verkligen fint ut där ni bodde. 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   1 år ago

   Det var jättefint! Jag hade gärna bott på hotell oftare till och med här i Göteborg. Men vi lyxar ju till det ibland med hotellfrukostar ute så det är ju också bra grejer 😉

   Reply

Kommentera