i Mammaliv, Vardag

Spanien

Nu när regnet öser ner utanför rutorna och det är grått, grått höstväder så är jag glad att vi nyligen hade sol och sommar med över 30 grader i Spanien. Vi åkte ner, hela familjen, till barnens farmor och farfar som bor där och hade väldigt lugna dagar och försökte ladda om batterierna så gott det gick.

Vad gjorde vi då under de tio dagar vi var där? Under dygnets varmaste timmar var vi inne och tog det lugnt eller så badade barnen i en lite uppblåsbar pool under parasoll som skydd för solen. På eftermiddagarna när solen inte gassade lika starkt så gick vi ner till stranden och badade i de varma vågorna. Jag var och fick massage två gånger, yogade hälften av dagarna och vi tog en hel del promenader. Vi försökte gå lite i affärer men med barn så slutade det snabbt i en glasspaus. Jag och T tog oss ut en gång på egen hand för att gå i affärer men inga fynd gjordes. Vi åt massor med god mat som jag slapp laga och varje dag åt vi kall god vattenmelon.

Vi hade helt enkelt en riktig semester med massor av avkoppling och barnen var så glada över att ha hela familjen och släktingar runt omkring sig. Så här kommer lite bilder från dagarna så att ni får se också.

spanien-25

spanien-13

spanien-7

Så mycket fina blommor överallt! Svårt att låta bli att stanna och ta kort när man går längs med gatorna. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Besök i palatset Gyengbokgung

Skrivet den 19 oktober, 2017

Namsan Tower

Skrivet den 16 oktober, 2017

Promenad

Skrivet den 24 november, 2016

Föregående inläggFörsta bröllopsdagen
Nästa inläggLillasyster 16 månader

4 Kommentarer

 1. Jessica
  7 månader ago

  Åhh vilka härliga bilder!! Så mysigt med en sån semester för er trötta småbarnsföräldrar <3

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Tack! Ja, det var nig precis vad vi behövde. Lugn o ro 😉

   Reply
 2. Josefine Mellstål
  6 månader ago

  Jag förstår att ni hade underbara dagar!!!! Härligt att få ta del av text o härliga foton ?Varvet klassisk helkroppsmassage du fick Jenny? Hoppas de lyckades lösa upp dina muskelknutor!! ? ☀️ ?. Kraaaaaam ???

  Reply
  1. JennyJenny
   6 månader ago

   Ja, det var en klassisk massage (en kvinna från Göteborg som numera hade massageställe nära där vi var). Men hon fokuserade mest på rygg o nacke där muslelknutorna fanns 😉 Lite smärtsamt o lite skönt!

   Reply

Kommentera