i Jenny reser, Vardag

Selma Lagerlöf hotell

selma Lagerlöf hotell

Efter våra dagar i Sälen så kände vi att vi ville förlänga vår semester lite. Istället för att åka raka vägen hem så stannade vi till i Sunne på Selma Lagerlöf hotell. Det blev ungefär halvvägs så det passade perfekt efter de snöiga och hala vägarna som vi åkte på från Sälen.

När vi kom fram på kvällen och skulle checka in så syntes först inte vår bokning. Vi hade bokat via en annan sida än deras egna men hade som tur var bekräftelse-mail att plocka fram. Det hela löste sig efter en stund och vi kunde ta hissen upp till vårt rum.

Selma Lagerlöf hotell

På hotell ingår det att testa sängarnas hopp-vänlighet. Sådant som man inte får göra hemma men som gör hotell-vistelsen ännu roligare. Barnen kröp sedan upp och gjorde sig hemmastadda i sängen framför barnprogram på TV.

Selma Lagerlöf hotell

Selma Lagerlöf hotell

Selma Lagerlöf hotell

”Roomservice”

Vår plan var att beställa upp mat på rummet. Vi hittade ingen meny på rummet så jag ringde ner till receptionen för att höra om jag kunde hämta upp en. Jag fick då svaret att vi fick gå ner till baren och beställa maten där. Sedan kunde vi beställa roomservice eller bära upp maten själva därifrån. Vi var ganska hungriga så det var bara att ta på oss och barnen skor och traska ner till lobbyn igen.

Selma Lagerlöf hotell

I baren stod en jättetrevlig kille som bad om ursäkt å sina kollegors vägnar. Man kunde tydligen visst beställa från sitt hotellrum. Men nu var vi ju redan där så vi beställde middag från honom. Under tiden som vi väntade passade vi på att se oss omkring och spana ner på poolerna i spa:et. När maten var klar så hjälpte killen i baren oss att bära maten hela vägen till vårt hotellrum. Så snällt!

Vi lyckades få mat till slut och hade en mysig hotellrums-picknick. Halloumi-burgare, barn-hamburgare och vanlig hamburgare. Så skönt att både slippa laga mat och att slippa hålla koll på trötta barn på en restaurang!

Selma Lagerlöf hotell

Selma Lagerlöf hotell

 

Efter maten smet jag ner på hotellets spa. men det vår ett eget inlägg tänkte jag. När jag kom tillbaka var barnen fortfarande vakna så vi alla bäddade ner oss och somnade tillsammans i den stora hotellsängen.

Morgonen därefter vakande vi till en skinande sol utanför fönstren. Det låg dessutom en fin dimma över sjön utanför hotellet. Så vackert!

Selma Lagerlöf hotell

Frukost på Selma Lagerlöf hotell

Vi gick ner till frukosten och den innehöll det mesta man kan önska sig. Till och med våfflor!

Selma Lagerlöf hotell

Selma Lagerlöf hotell

Och vi hade en magisk utsikt att njuta av med soluppgången utanför.

Selma Lagerlöf hotell

Mätta och utvilade så kunde vi fortsätta åka vidare hem mot Göteborg!

Hejdå Selma Lagerlöf hotell!

Selma Lagerlöf hotell

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Namsan Tower

Namsan Tower

Skrivet den 16 oktober, 2017

Hur vi bodde i Sydkorea

Skrivet den 15 oktober, 2017

7 tips när man ska flyga

7 tips när man ska flyga långt med barn

Skrivet den 18 oktober, 2017

Föregående inläggSnöig helg i Göteborg
Nästa inläggSnö och pulka på en måndag

Bli först att kommentera!

Kommentera