i Vardag

Helg på SPA

Denna helgen firade mina systrar och jag min mamma som fyllde 65 år i somras. Vi bjöd henne på SPA, hotellövernattning och trerättersmiddag på Hotell Arken i Göteborg.
Jag har massor med bilder från helgen från den ”stora” kameran men eftersom jag inte riktigt hittar tiden att ladda över dem till datorn så lägger jag upp ett inlägg med några mobilbilder så länge (och så får mer bilder komma upp lite senare).

Vi hade i alla fall en jättebra helg. Det var varmt och soligt väder och vi hade gott om tid att njuta av alla olika bad och bastuer som fanns på SPA:et. Vi fick dessutom välja varsin behandling då mamma också ville bjuda på något. En nack- och ryggmassage blev det för mig.

Maten var också jättefin och Arken är väldigt noga med att ha ekologiskt kött och närproducerade råvaror så det kändes ju extra bra.

Vi avslutade helgen med att åka hem och äta lunch hemma hos oss. T hade gjort pastasallad till oss och jag fick krama om lille K efter en natt borta.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

selma Lagerlöf hotell

Selma Lagerlöf hotell

Skrivet den 28 januari, 2019

Selma Lagerlöf Spa

Selma Lagerlöf Spa

Skrivet den 30 januari, 2019

Barnvaktstider

Skrivet den 13 juli, 2017

Föregående inläggFörskola - uppdatering
Nästa inläggBVC-besök

Bli först att kommentera!

Kommentera