i Mammaliv

Förskola – uppdatering

  
Nu går K på förskolan ”på riktigt” sedan några dagar. Det hela har flytit på bra och han verkar trivas med alla nya kompisar och leksaker. Det enda som krånglat är sömnen men de har löst det genom att låta honom sova i sin vagn när de andra lägger sig på madrasserna på golvet och det funkar bra än så länge. 

Det är oftast T som lämnat på förmiddagen (9:30) och jag hämtar vid tre eller fyra (på fredagar är jag och K lediga). K gråter några sekunder vid lämningen men får då sin gosefilt och är snart glad igen och när jag hämtar blir han glad att jag kommer men vill helst stanna kvar och leka lite till. Det får ju ses som ett gott betyg och att han trivs där. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vilken vecka

Skrivet den 11 mars, 2016

Inskolning på förskola

Skrivet den 8 september, 2015

Städdag och övermogna bananer

Skrivet den 19 februari, 2016

Föregående inläggAnnorlunda fika 
Nästa inläggHelg på SPA

Bli först att kommentera!

Kommentera