i Mammaliv, Vardag

Första utvecklingssamtalet

Idag var jag och T på förskolan för att ha första utvecklingssamtalet för K. Pedagogerna tyckte att K utvecklats så mycket på den korta tid han varit där (sen han var 15 månader). 

De använder sig av stödtecken för att kunna kommunicera även med de små barnen som inte kam prata än och de jobbar mycket med projekt för att utveckla olika delar. 

De sa att K är bestämd och gillar att leda. Han visar tydligt vad han vill och inte vill och han är väldigt självständig både när det gäller att äta mat och att klä på sig kläder t.ex. Inte så stor överraskning för oss 😉 

Han har också blivit bättre på att dela med sig även om han fortfarande är mycket i min-min-min-fasen. Han gillar att måla, leka med lera, dansa m.m. Han är väldigt aktiv i allt de gör och även när han leker självständigt och tillsammans med de andra barnen. 

Det mesta hade vi som sagt koll på redan men alltid skönt att höra att det går bra för honom på förskolan. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J 10 veckor

Skrivet den 14 juli, 2016

Lillasyster 16 månader

Skrivet den 14 september, 2017

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

Föregående inläggBygga byrå 
Nästa inläggBarnmorskebesök vecka 38

1 kommentar

  1. Evanesse
    1 år ago

    Visst är det roligt att höra en massa fint om sitt barn 🙂

    Reply

Kommentera