i Mammaliv, Vardag

Två år 

I lördags fyllde K två år. Han har pratat om det ett tag; att han skulle ha kalas med paket och tårta och själva kalaset blev jättebra. Det var fullt med släkt och vänner här hela eftermiddagen och K var glad hela tiden.

Det är svårt att förstå att det gått två år sedan han kom till oss och förändrade hela våra liv. Under första året är det så mycket som händer hela tiden; första leendet, första rullningen, första krypningen, första matbitarna, första ostadiga stegen… Även under andra året har det givetvis hänt nya saker men det känns ändå som att det var mer intensivt första året. Just nu är det pratet som tagit fart ordentligt med nya ord varje dag! En del härmar han rakt av men några ord är helt hans egna uppfinningar och tar ett tag att klura ut betydelsen av. 

Han känns så stor vår K. Dels att han har blivit storebror och rent fysiskt är så mycket större än J men också att han förstår och kan så mycket. Tiden går verkligen fort!!!

Förra helgen var min familj här och firade K och idag har barnen på förskolan sjungit för honom men nu är det nog klart med kalas och firande för denna gång. 


Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En vecka 

Skrivet den 12 maj, 2016

K ~ 16 månader

Skrivet den 17 oktober, 2015

Lillasyster 13 månader

Skrivet den 6 juni, 2017

Föregående inläggFredag
Nästa inläggJ sex veckor

Bli först att kommentera!

Kommentera