i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

J sex veckor

J har redan hunnit bli sex veckor! Hon är fortfarande lugn och nöjd för det mesta så länge hon får mat i det ögonblicket hon vill. Några kvällar har hon haft svårt att komma till ro på grund av magont men annars sover hon bra under natten. Vaknar ca 1,3 och 5 för att äta men vi somnar snabbt om. 

Hon har börjat le lite mer. Oftast mot pappa men även jag har fått något leende när jag lekt ”titt-ut” med henne. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tvåårskalas för Lillasyster

Skrivet den 12 maj, 2018

J 10 veckor

Skrivet den 14 juli, 2016

Veckan så här långt

Skrivet den 16 december, 2015

Föregående inläggTvå år 
Nästa inläggGårdagen i bilder 

Bli först att kommentera!

Kommentera