i Mammaliv, Vardag

Helgen

I lördags var vi ute och gick runt en massa på stan. Det var massa musik och annat runt om på gågatorna och massor med folk då det var löningshelg.


När vi kom hem så vilade vi benen en liten stund och jag fick en god drink av T med rom, cider och frusen frukt. K fick vatten med frusen frukt. Vi gick sen ut igen och mötte upp några vänner på Bar Himmel. Efter några öl var det läggdags för barnen och T och de andra gick in på ett annat ställe medan jag nattade barn och sedan myste i soffan med lite godis.
Söndagen startade med en picknick i Hagaparken följt av lite lek i lekparken där. Sedan vandrade vi till ett italienskt glasställe. Plötsligt åkte massa motorcyklar förbi med välklädda förare. Det var gentlemans ride som anordnas runt om i världen för att samla in pengar till prostatacancerforskningen.

Vi tog reda på vart de skulle samlas och gick dit för att titta närmare på motorcyklarna. K var mycket nöjd!


Så vi har haft en fin helg med mycket utomhusvistelse i det fina septembervädret.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En annorlunda fredag 

Skrivet den 8 november, 2016

K hänger med farmor

Skrivet den 28 januari, 2016

Trött dag 

Skrivet den 13 maj, 2016

Föregående inläggFredag
Nästa inläggOnsdag

2 Kommentarer

 1. Jessica
  1 år ago

  Jättefin bild på dig Jenny <3 Ser så avslappnad och rofylld ut 🙂

  Reply
  1. Jenny
   1 år ago

   Tacktack 🙂

   Reply

Kommentera